Hardnekkige software verwijderen

Revo Uninstaller

‘Onkruid vergaat niet’ wordt regelmatig gezegd. Jammer genoeg is dit ook het geval voor sommige computerapplicaties. Om ook deze hardnekkige software volledig van je pc te verwijderen, bestaan er verschillende programma’s. Eén hiervan is Revo Uninstaller, waarvan je de basisversie gratis kan gebruiken.

Elimineren

Het programma ziet eruit alsof het voor Windows XP is gemaakt, maar werkt gelukkig ook even goed op Windows 10. Wanneer je Revo Uninstaller opent kom je in het tabblad De-installeren terecht, waar je meteen aan de slag kan gaan om weerspannige applicaties te elimineren. Het enige wat je daarvoor moet doen is het programma selecteren en op de de-installeren knop te klikken. Is het programma in kwestie effectief weerspannig, kies dan voor de gevorderde methode.

Poetshulp

Revo Uninstaller is naast buitenwipper ook een schoonmaakpakket. Je vindt er onder andere een overzicht terug van de opstartprogramma’s van je pc, als je via de tab Gereedschap op Autorun-beheer klikt. Lijkt het opstartproces van je computer traag, dan kan je hier kijken of er geen software uit de boot gehaald kan worden.

Revo Uninstaller

Navigeer je naar Track Schoonmaken, dan krijg je de mogelijkheid om browsergeschiedenis te verwijderen en via de knop MS Office ook de geschiedenis van recent geopende documenten. Alleen spijtig dat op dit vlak veroudering Revo Uninstaller wel te parten speelt: het herkent maar twee browsers, Internet Explorer en Opera. Ook de prullenbak en het klembord neemt Revo onder handen als je Windows Schoonmaken selecteert.

Ondanks het wat verouderde design voert Revo Uninstaller zijn kerntaak nog altijd bekwaam uit: software zonder pardon verwijderen. Dat het daarbij ook het interne meubilair van je pc wat kan afstoffen, is mooi meegenomen.

Revo uninstaller downloaden

 

(bron:zdnet)

logogemeente

LOGOhomemedia

ccwevelgem

© 2018 Computer Club Guldenberg. All Rights Reserved. Designed By Homemedia